Today November 27, 2021

Mogelijkheden met energie vergelijken 

Zoals je thuis een boom extra plant om het klimaat een klein beetje te helpen. Kun je er bij de keuze van energie ook op letten welke leveranciers het klimaat en milieu een warm hart toedragen en hun steentje bijdragen door milieubewuster te werken en de schade die wordt toegebracht te herstellen. Ga naar de site voor het energie vergelijken. Wil je er zeker van zijn dat je voor groene stroom kiest, verdiep je er dan even in. Er is grijze stroom, groene stroom en vergroende stroom. Naast het kiezen van een aanbieder die “goed bezig is” voor klimaat en milieu kun je dus ook zelf iets doen. Let daarnaast ook op het energielabel als je nieuwe apparaten aanschaft.   

Overstappen energie kan snel online

Heb je nu grijze stroom en wil je groene stroom, ga naar overstappen energie en maak je keuze uit de diverse aanbieders die groene stroom aanbieden. Je hoeft je er niet lang in te verdiepen, je vindt de leveranciers bij elkaar gerangschikt op de website van vergelijkingen. Je bekijkt eerst de prijzen van je huidige aanbieder. Kan het elders goedkoper? Let op de bron waar de elektriciteit is opgewekt om je te verzekeren van echte groene stroom. De toekomst van je kinderen en kleinkinderen staat op het spel, daar lever je graag een positieve bijdrage aan, toch? Echter te veel betalen voor hetzelfde product tegen dezelfde voorwaarden wil niemand, dan mag je gerust voor jezelf kiezen, voor voordeel op de energieprijzen en dus lagere vaste lasten voor gas en elektriciteit.   

Kerem Demirbay

Kerem Demirbay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top